Een Tikkie Van Je Dealer: 3mmc Bestellen Op Internet

Published Nov 04, 20
5 min read

3-mmc Winkel: De Beste 3-mmc Aangeboden Online - 4fmp

Research Chemicals Kopen Nederland reviews  Lees klantreviews over research- chemicals-kopen.comnl.trustpilot.comN-ethyl Hexedrone kopen 1 gram RCN Research Chemicals Kopen Nederlandresearch-chemicals-kopen.com · Op voorraad
Nu krijg je 10 % korting dus dat is het opeens € 13,50.-. Dat is voor 1,2 gram, dus € 11,25.- per gram. Je betaalt geen verzendkosten (net zoals bij Researchchempro. nl) dus Researchchempro. nl is net iets duurder. Wij verkopen namelijk 1 gram 3MMC kristallen voor € 13,33.- .

95.- verzendkosten (bij researchchempro. nl gratis vanaf 50 euro) is € 6,2.- per gram. Nu bij Researchchempro. nl is dat € 7,33 per gram. Hierbij vergelijken wij een aangetekende verzending. Mocht je Post. nl met je ruim 70 euro vertrouwen en het niet aangetekend versturen is de 3MMC-shop nog ietsje goedkoper.

nl tot nu toe niet leverbaar. Ook de 6-APB is bij hen al lang uitverkochrut, maar staat (wellicht als lokkertje) nog altijd op hun website. Voor etizolam is de vergelijking makkelijk, want 10 pellets van 1 mg kosten bij 3MMC-shop. nl precies hetzelfde namelijk 10 euro. Echter 200 pellets etizolam van 1 mg (van dezelfde leverancier) zijn bij 3MMC-shop 120! euro en € 6.

Online Research Chemicals Kopen Met De Allerbeste Kwaliteit

nl slechts € 65. 34.- (track&trace gratis vanaf 50 euro) ! Wellicht bewaren we het beste voor laatst want de website van Funcaps. nl zet gelijk het KvK-nummer (66966388) en het BTW-nummer op de website! Ze zitten dus op de Rooseveltstraat 91 in Schimmert (Limburg). Het enige jammere is dan weer dat Funcaps.

Dat is eigenlijk wel min of meer negatief voor Funcaps. nl zelf. Meestal beperken Algemene Voorwaarden namelijk meer de bewegingsvrijheid van de cliënt zelf. Nu kun je bijvoorbeeld tot een jaar na data gewoon je bestelling annuleren bij Funcaps. nl en je producten terugsturen en zonder meer je geld terugkrijgen.

nl. Ze hebben trouwens wel algemene voorwaarden (een Google Search maakte dat duidelijk) echter als je ze niet duidelijk op de website zet, kan dat echt moeilijkheden opleveren. Deze algemene voorwaarden zijn trouwens rücksichtslos overgenomen van een eerdere website (LSR voor de goede verstaanders) van ons. Ik zie namelijk dat ze een algemene voorwaarde hanteren van vanaf 50 euro gratis track & trace.

3-mmc Winkel: De Beste 3-mmc Aangeboden Door 4fmp.net

nl research chemical website zelf pontificaal bovenaan “Gratis verzending bij besteding boven de 100 euro!” staat. Jammer, jammer dat geeft te denken over de verdere professionaliteit van deze website als ze hier al zo slordig mee omgaan. Bij Funcaps. nl zijn de 3MMC kristal brokken, € 15,95.- per gram er komt nog € 1,95.- bij voor de verzendkosten (bij Researchchempro.

Bij Researchhchempro. nl kost 1 gram € 13,33.-. Tien gram 3-MMC kost bij Funcaps. nl totaal € 112.-. Bij Researchchempro. nl zijn 10 gram 3-MMC kristallen slechts € 73,33.-. Bij zowel Funcaps. nl als bij Researchchempro. nl is dat met gratis Track&Trace. Tien pellets 1 mg etizolam kost bij Funcaps.

200 pellets van etizolam 1 mg kosten bij Funcaps. nl 80 euro en € 3,95.- voor Track & Trace. Voor 200 pellets van 1 mg etizolam betaal je bij Researchchempro. nl slechts € 65,34.-.

3-mmc Kopen? Betrouwbaar En Snelle Levering! Ideal Betaling Bij 4fmp

Veel populaire designerdrugs, bijvoorbeeld 4-FMA, zijn in Nederland gewoon legaal. De meeste banken willen de handel echter niet in de boeken hebben, wat online verkoop bemoeilijkt. Maar nu hebben dealers een oplossing: Tikkie.• Online zijn 'research chemicals' populair: drugs die vaak niet onderdoen in effect voor de echte, maar (nog) niet verboden zijn.• Als de bank ontdekt dat een webshop in de legale drugs handelt is die zijn iDEAL-acceptantenstatus meestal kwijt.• Betalingen vinden daarom vaak plaats met Tikkie, ontdekte Brandpunt+.

Vier viagrapillen: € 7,75. Twee ‘pellets’ 1P-LSD: €15,-. Een gram ketamine: € 35,-. Gratis bezorging, binnen twee werkdagen in huis. Van je scherm naar je brievenbus! Lang waren dergelijke aanbiedingen vooral te vinden op het darknet, en dus voorbehouden aan mensen met een speciale browser en een harde schijf vol cryptovaluta.

Afrekenen kan vaak via iDEAL (4fma ). En als de banken daar een stokje voor steken, hebben verkopers een trucje: betalen per Tikkie!Op sommige sites is dit al meer dan een jaar mogelijk, maar “het is absoluut niet toegestaan”, reageert Geert van der Varst, woordvoerder van ABN Amro, ontwikkelaar en beheerder van de Tikkie-app.

Online Research Chemicals Kopen Met De Allerbeste Kwaliteit

Daar wordt op gecontroleerd.”Wij speurden zo’n 20 sites af die (legale en illegale) drugs en medicijnen verkopen: vijf daarvan accepteren iDEAL. Het gaat vooral om aanbieders van zogenaamde ‘research chemicals’: drugs die (nog) niet verboden zijn, maar in effect vaak niet onderdoen voor illegale middelen. De producten worden meestal op bestelling geproduceerd in India en China en met stevige winst verkocht in Nederland, vertelt een handelaar aan Brandpunt+.

Op de verkoop ervan is nagenoeg geen toezicht. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit moet toezicht houden, maar treedt alleen op als een product voor consumptie wordt aangeboden. En dat blijkt makkelijk te omzeilen: verkopers zetten bij elk product expliciet ‘niet voor inwendig gebruik’. En klaar. De wijze van betalen blijft wel een probleem voor de research chemical-sites - 5 apb .

De handel brengt risico’s met zich mee en levert ze relatief weinig op. Als zo’n dienstverlener erachter komt dat een webshop research chemicals aanbiedt, wordt het iDEAL-contract vaak eenzijdig opgezegd. PayPal treedt ook streng op en Bitcoin blijft naar verhouding een nicheproduct. Maar dan is er dus nu een nieuw alternatief: Tikkie.

3-mmc Winkel: De Beste 3-mmc Aangeboden Online - 4fmp

Welke research chemicals website is betrouwbaar? - Researchchempro.nlresearchchempro.nlDe beste 3-MMC aangeboden door DN Chemicals - 3-MMC Winkel3-mmcwinkel.nl


Meer gaven aan een overstap te overwegen.‘Wij staan de verkoop van chemische middelen niet toe’Een van de Tikkie-gebruikers is researchemicals. nl, een grote Nederlandse aanbieder die veel adverteert op de goedbezochte feestsite: Partyflock. nl. De oprichter van researchemicals. nl, ‘David’, opende zijn site in 2017. Hij is zelf geen onbekende op underground housefeestjes, kent de klant en de behoefte.

Aan de voorkant heet de site ‘homechemistry. nl’ en lijkt het te gaan om een keurige winkel in scheikundige benodigdheden: erlenmeyers, pipetten en reageerbuisjes. Dit webadres gaf hij door aan Mollie. Wie op Google zoekt naar research chemicals komt echter aan de ‘achterkant’ van de site terecht, waar hele andere spullen worden verkocht.

Navigation

Home